Kahve falında kırmızı kiremit görmek

Kahve falında kırmızı kiremit görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kiremit gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında kırmızı kiremit görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kiremitli ev görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiremitli çatı görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Kahve falında kiremit çatıya çıkmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kiremit görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kiremit yemek Allah’ın inayetini kazanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kiremit kırmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek eldeki imkanların giderek azalacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir