AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşıya çıkmak

Kahve falında çarşıya çıkmak

Kahve falında çarşıya çıkmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, işi ile gündeme geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çarşıya çıkmak gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında çarşıya çıkmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet eder.

Kahve falında çarşıyı gezmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşıda gezmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşı pazara gitmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında çarşıda dolaşmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeraltı çarşısı görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır çarşısı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir