AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafla örtünmek

Kahve falında çarşafla örtünmek

Kahve falında çarşafla örtünmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında çarşafla örtünmek gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında çarşafla örtünmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında yorganla örtünmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan örtünmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin örtündüğünü görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının örtündüğünü görmek çevreye karşı itibarın artacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir