AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganla örtünmek

Kahve falında yorganla örtünmek

Kahve falında yorganla örtünmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, fikirlerinin çatışacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında yorganla örtünmek gördüyseniz:

  • Evrakların imzalanması ya da işaretlerin ortaya çıkması zaman alsa da, beklemeye değebilir.

Kahve falında yorganla örtünmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına inanılır.

Kahve falında yorgan örtünmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında başını örtündüğünü görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çarşafla örtünmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek hayırsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir