AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının örtündüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının örtündüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının örtündüğünü görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kazancını arttıracağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının örtündüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının örtündüğünü görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek hastalıkların biteceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında çarşafla örtünmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında başını örtündüğünü görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında havluyla örtünmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapanmak örtünmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir