AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının örtündüğünü gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında başının örtündüğünü görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, zor durumda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında birinin örtündüğünü görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını örtündüğünü görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan örtünmek diplomalarının artacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havluyla örtünmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir