AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne çarşaf örtmek

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, anne baba dualarının alınacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında üzerine beyaz çarşaf örtmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaf örtmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında seccadeyi üstüne örtmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek hedeflerini tutturacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne yorgan örtmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir