AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşaf örtmek

Kahve falında çarşaf örtmek

Kahve falında çarşaf örtmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf örtmek gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf örtmek işe zorla gidip geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında üzerine beyaz çarşaf örtmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerini örtmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı örtmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Kahve falında örgü ördüğünü görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek malının artacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek çok büyük kazanç elde edileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir