AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerini örtmek

Kahve falında üzerini örtmek

Kahve falında üzerini örtmek bol şanslı bir döneme girileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, içinin huzurla dolacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerini örtmek gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında yeşil başörtüsü örtmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü örtmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tülbent örtmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında kafasını örtmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin örgü ördüğünü görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı örtmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir