AnaSayfa / Genel / Kahve falında tişört katlamak

Kahve falında tişört katlamak

Kahve falında tişört katlamak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorunların kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tişört katlamak gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında tişört katlamak büyük kazançlar sağlanılacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilim katlamak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan katlamak markasını duyuracağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kıyafet katlamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında renkli çamaşır katlamak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek katlamak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok çamaşır katlamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir