AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük ve saat görmek

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük ve saat gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük ve saat takmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat ve yüzük görmek sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük saat görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saatli yüzük görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzük ve saat görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında altın saat hediye almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir