AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük ve saat görmek

Kahve falında yüzük ve saat görmek

Kahve falında yüzük ve saat görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, haneye nifak gireceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük ve saat gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Kahve falında yüzük ve saat takmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına delalettir.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saatli yüzük görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat ve yüzük görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük saat görmek yaşamının da düzene gireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında yüzük ve saat görmek başarı kaydedeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incili saat görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir