AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük saat görmek

Kahve falında yüzük saat görmek

Kahve falında yüzük saat görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bereketin geleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzük saat gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında yüzük ve saat görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük saat görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saatli yüzük görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saat ve yüzük görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük ve saat takmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunda saat görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir