AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın köstekli saat görmek

Kahve falında altın köstekli saat görmek

Kahve falında altın köstekli saat görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, derin bir nefes alacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Kahve falında altın köstekli saat gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Kahve falında altın köstekli saat görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında köstekli saat bulmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın köstek takmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın köstek görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köstek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında altın sarısı saat görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında koluna altın saat takmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın saat bozdurmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir