AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantanın yanmasını görmek

Kahve falında çantanın yanmasını görmek

Kahve falında çantanın yanmasını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantanın yanmasını gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında çantanın yanmasını görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış çanta görmek kötü yönde hareket edeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış kurabiye görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış bir ev görmek planların aksayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış elbise görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış perde görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir