AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış bir ev görmek

Kahve falında yanmış bir ev görmek

Kahve falında yanmış bir ev görmek canını ve malını hiçe sayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış bir ev gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında yanmış sönmüş ev görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalettir.

Kahve falında yanmış ev görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında ev yanması görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında yan yana ev görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yan yatmış ev görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış bir ev görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü yanmış görmek sorumlu tutacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış soğan görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir