AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun çalındığını görmek

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hasta ve üzgün olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun çalındığını gördüyseniz:

  • Abartılı veya aşırı davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında oğlunun ders çalıştığını görmek kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun çalındığını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, arzuların yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun çalıştığını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında çalışmaya gitmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eve girmeye çalışan kedi görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hastanede çalıştığını görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parasının çalındığını görmek mutluluğunun katlanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir