AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantada kedi görmek

Kahve falında çantada kedi görmek

Kahve falında çantada kedi görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bolluk içine olacağına, işin düzeltileceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında çantada kedi gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında çantada kedi görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında çantasında para görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında keten çanta görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta dükkanı görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinden çanta aldığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kötü günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantadan para çıkarmak yorulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan çanta görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Kahve falında çantayı alıp gitmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir