AnaSayfa / Genel / Kahve falında keten çanta görmek

Kahve falında keten çanta görmek

Kahve falında keten çanta görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keten çanta gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında keten çanta görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz keten pantolon görmek ticaretinin gelişeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Kahve falında keten elbise görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, makamını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keten elbise giymek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında keten giymek yaşamının da düzene gireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keten pantolon görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, istihdam edeceğine inanılır.

Kahve falında keten tohumu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keten ceket görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir