AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantadan para çıkarmak

Kahve falında çantadan para çıkarmak

Kahve falında çantadan para çıkarmak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında çantadan para çıkarmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında çantadan para çıkarmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denizden çanta çıkarmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında para dolu çanta görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta içinde kağıt para görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para çantası bulmak çaresiz durumlarda kalacağına, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında para çantası taşımak mutluluğunun zedeleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında çantayla para kaybetmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir