AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta yerleştirmek

Kahve falında çanta yerleştirmek

Kahve falında çanta yerleştirmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında çanta yerleştirmek gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında çanta yerleştirmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında çantacı dükkanı görmek kızına daima sahip çıkacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta tutmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bez çanta görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kayıp çanta bulmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çanta takmak planlı ve programlı davranacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz renk çanta görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı çanta almak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir