Kahve falında çanta tutmak

Kahve falında çanta tutmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hep dua edeceğine, yolunun açılacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çanta tutmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında çanta tutmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının çantasının çalındığını görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantasını kaybedip bulmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para çantası bulmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalet eder.

Kahve falında kayıp çanta bulmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı birine vermek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında çanta kaybolması görmek bunalımlı günler geçirileceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında siyah okul çantası görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top