Kahve falında bez çanta görmek

Kahve falında bez çanta görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bez çanta gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında bez çanta görmek sıkıntılarını aşacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında şile bezi görmek doğru işler yapacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bez değiştirmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Kahve falında bezli bebek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında temizlik bezi görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek saygın ve ünlü biri olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top