AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çanta takmak

Kahve falında siyah çanta takmak

Kahve falında siyah çanta takmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunlarının da çözüleceğine, çok uğraş vereceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çanta takmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında siyah çanta takmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında okul çantası takmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sırt çanta takmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında mavi çanta takmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında deri çanta takmak fesada bulaşacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çanta takmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çanta takmak deniz aşırı işler yapılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kol çantası takmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir