AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın renkli ayakkabı görmek

Kahve falında altın renkli ayakkabı görmek

Kahve falında altın renkli ayakkabı görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet eder.

Kahve falında altın renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında altın renkli ayakkabı görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli ayakkabı giymek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Kahve falında açık renk ayakkabı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek rahat yüzü göreceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir