AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, geçim derdinin kalmayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah renk ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, şansının da döneceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı renk ayakkabı görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı giymek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında açık renk ayakkabı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kazancı arttıracağına inanılır.

Kahve falında renkli ayakkabı giymek güzel günlerin geleceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir