AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta düşürmek

Kahve falında çanta düşürmek

Kahve falında çanta düşürmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çanta düşürmek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında çantayı düşürmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında denize çanta düşürmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantayı denize düşürmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete çanta düşürmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çanta düşürmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı suya düşürmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantaya para koymak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol çantası takmak hem ün sahibi olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir