AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı denize düşürmek

Kahve falında çantayı denize düşürmek

Kahve falında çantayı denize düşürmek kurulan hayallerin yıkılacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çantayı denize düşürmek gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çantayı denize düşürmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında denize çanta düşürmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantayı suya düşürmek kötü sözler duyulacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında çantayı düşürmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çanta düşürmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete çanta düşürmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde çanta görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden çanta çıkarmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir