AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantayı düşürmek

Kahve falında çantayı düşürmek

Kahve falında çantayı düşürmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yeni adımlar atacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çantayı düşürmek gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çanta düşürmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına tabir olunur.

Kahve falında çantayı düşürmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete çanta düşürmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, problemlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında denize çanta düşürmek bazı sırların açığa çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı suya düşürmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin yarım kalacağına delalet eder.

Kahve falında çantayı denize düşürmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi çanta görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el çantası bulmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir