AnaSayfa / Genel / Kahve falında çantalar dolusu para görmek

Kahve falında çantalar dolusu para görmek

Kahve falında çantalar dolusu para görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında çantalar dolusu para gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çantalar dolusu para görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında para dolusu çanta görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına delalettir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu kağıt para görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza inanılır.

Kahve falında çanta dolusu para almak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir