AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu para görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir çanta dolusu para çalmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çantalar dolusu para görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek çok eğleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta dolusu para almak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında para dolusu çanta görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir