AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta dolusu para almak

Kahve falında çanta dolusu para almak

Kahve falında çanta dolusu para almak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu para almak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında çanta dolusu kağıt para görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında çanta dolusu para almak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında çantalar dolusu para görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çanta dolusu kağıt para görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında para dolusu çanta görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çanta dolusu para bulmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu para görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta dolusu bozuk para görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir