AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı adam gömmek

Kahve falında canlı adam gömmek

Kahve falında canlı adam gömmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, aniden evlilik kararı alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı adam gömmek gördüyseniz:

  • Yeni projelere başlayabilir, planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında canlı adam gömmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında canlı gömmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında canlı insanı toprağa gömmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı gömmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında canlıyı gömmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında canlı insan gömmek her zaman hak ettiğini alacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir