AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı canlı gömmek

Kahve falında canlı canlı gömmek

Kahve falında canlı canlı gömmek günbegün kötüleşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında canlı canlı gömmek gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında canlı gömmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, dünya malı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı insan gömmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, dara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı bebeği gömmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında canlı adam gömmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini canlı gömmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında canlı birini gömmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı bebek gömmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir