Kahve falında canlı ıstakoz görmek

Kahve falında canlı ıstakoz görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, harcama gücünün artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı ıstakoz gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında canlı ıstakoz görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ıstakoz tutmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ıstakoz yemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah ıstakoz görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ıstakoz görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında ıstakoz yakalamak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ıstakoz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ıstakoz görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir