Kahve falında ölü ıstakoz görmek

Kahve falında ölü ıstakoz görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ıstakoz gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü ıstakoz görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ıstakoz görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, iş ve mekan değiştireceğine inanılır.

Kahve falında canlı ıstakoz görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ıstakoz görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında siyah ıstakoz görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Kahve falında ıstakoz tutmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz yemek onlar için çabalayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ıstakoz yakalamak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir