Kahve falında ıstakoz tutmak

Kahve falında ıstakoz tutmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Kahve falında ıstakoz tutmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz yemek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, evlerindeki huzurun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ıstakoz görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ıstakoz görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz öldürmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ıstakoz görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah ıstakoz görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Kahve falında canlı ıstakoz görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir