Kahve falında siyah ıstakoz görmek

Kahve falında siyah ıstakoz görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ıstakoz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var, Önemli bir ilişkinizi kuvvetlendirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah ıstakoz görmek istediği başarıyı göstereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ıstakoz yemek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ıstakoz görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında ıstakoz öldürmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı ıstakoz görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet eder.

Kahve falında ıstakoz yakalamak atılan adımların zarar getireceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ıstakoz tutmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir