Kahve falında ıstakoz yemek

Kahve falında ıstakoz yemek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ıstakoz yemek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında ıstakoz yemek işlerinin duracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ıstakoz tutmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ıstakoz öldürmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ıstakoz görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıstakoz görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölü ıstakoz görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, borca batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ıstakoz görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı ıstakoz görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir