AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı inek görmek

Kahve falında canlı inek görmek

Kahve falında canlı inek görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında canlı inek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında canlı inek görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı inek kesmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kazancında bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş canlı inek görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında canlı inek yüzmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında canlı bebeği gömmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemi canlı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir