AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve canlı balık görmek

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, helal kazanca sahip olunacağına, zorlukların günden güne artacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ve canlı balık gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında denizden canlı balık çıkarmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında suda canlı balık tutmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yarı canlı balık görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde canlı balık görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı balık görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir