AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek

Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek

Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, zor zamanlar yaşayacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda canlı balık gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Kahve falında akvaryumda canlı balık görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında canlı akvaryum balığı görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akvaryumda balık görmek yüklü siparişler alacağına, geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda balık yumurtası görmek özlemelerin son bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum balık tutmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı akvaryuma koymak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli akvaryum balığı görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda japon balığı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir