AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı inek kesmek

Kahve falında canlı inek kesmek

Kahve falında canlı inek kesmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında canlı inek kesmek gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında canlı inek kesmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı inek görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş canlı inek görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında canlı inek yüzmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında canlı tavuk kesmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı canlı insan kesmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında canlı hayvan kesmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında canlı insan eti kesmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir