AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı süs balığı görmek

Kahve falında canlı süs balığı görmek

Kahve falında canlı süs balığı görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında canlı süs balığı gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında canlı süs balığı yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı süs balığı görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında süs balığı kurtarmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı süs balığı görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü süs balık görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, başarıları ile konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında süs balığının öldüğünü görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balığı aldığını görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süs balık yemek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir