AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ayı görmek

Kahve falında mezarlıkta ayı görmek

Kahve falında mezarlıkta ayı görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ayı gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkta ayı görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ayırtmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda ayı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı kızıl görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan ayı görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayı yavrusu öldürmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Kahve falında ormanda ayı görmek aileye büyük bir ev alınacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir