AnaSayfa / Genel / Kahve falında canının alındığını görmek

Kahve falında canının alındığını görmek

Kahve falında canının alındığını görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canının alındığını gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında canın alındığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulur.

Kahve falında canının alındığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında bir işe alındığını görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında işe alındığını duymak husumetlerin başgöstereceğine, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında görevden alındığını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir