AnaSayfa / Genel / Kahve falında canın alındığını görmek

Kahve falında canın alındığını görmek

Kahve falında canın alındığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canın alındığını gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında canının alındığını görmek sıkıntılara neden olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canın alındığını görmek hasta olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahmin alındığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında işe alındığını duymak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayar alındığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında görevden alındığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir işe alındığını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun alçıya alındığını görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir