AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun içinde kalmak

Kahve falında çamurun içinde kalmak

Kahve falında çamurun içinde kalmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurun içinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında çamur içinde kalmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet eder.

Kahve falında çamurun içinde kalmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamur altında kalmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında çamurda kalmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Kahve falında çamur içinde altın görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını çamur içinde görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurun içinde altın bulmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını çamurun içinde görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir