AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda kalmak

Kahve falında çamurda kalmak

Kahve falında çamurda kalmak yaşadığı stresin biteceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında çamurda kalmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere sözler verebilirsiniz.

Kahve falında çamur içinde kalmak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur altında kalmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde kalmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda kalmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet eder.

Kahve falında evi çamurla sıvamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında arabayla çamurda gitmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret eder.

Kahve falında evini çamur görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak geçim sıkıntısına düşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir