AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yolda koşmak

Kahve falında çamurlu yolda koşmak

Kahve falında çamurlu yolda koşmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, ferah bir eve geçileceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patika yolda koşmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında asfalt yolda koşmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında gece yolda koşmak aile bireyleri ile tartışacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli yolda koşmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda koşmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işarettir.

Kahve falında buzlu yolda koşmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında boş yolda koşmak eğleneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir